In de ijskast van een man in Brooklyn, in New York, zijn lichaamsdelen gevonden. De politie gaat ervan uit dat het gaat om de lichaamsdelen van een achtjarige jongen die sinds maandag vermist is. De man is opgepakt.

Dat melden Amerikaanse media. Er werden ook lichaamsdelen gevonden in een afvalcontainer op 4 kilometer van het appartement van de verdachte.

Sinds maandagavond waren tientallen vrijwilligers en agenten op zoek naar Leiby Kletzky. De Joodse jongen verdween op de dag dat hij voor het eerst alleen naar huis mocht terugkeren.

Volgens de politie was de jongen de weg kwijt en vroeg hij hulp aan de verdachte, de 35-jarige Levi Aron. Die nam hem mee naar zijn appartement, doodde hem en sneed hem in stukken. De Joodse gemeenschap in New York verkeert in shock. (Belga/KVDA)

In de ijskast van een man in Brooklyn, in New York, zijn lichaamsdelen gevonden. De politie gaat ervan uit dat het gaat om de lichaamsdelen van een achtjarige jongen die sinds maandag vermist is. De man is opgepakt. Dat melden Amerikaanse media. Er werden ook lichaamsdelen gevonden in een afvalcontainer op 4 kilometer van het appartement van de verdachte. Sinds maandagavond waren tientallen vrijwilligers en agenten op zoek naar Leiby Kletzky. De Joodse jongen verdween op de dag dat hij voor het eerst alleen naar huis mocht terugkeren. Volgens de politie was de jongen de weg kwijt en vroeg hij hulp aan de verdachte, de 35-jarige Levi Aron. Die nam hem mee naar zijn appartement, doodde hem en sneed hem in stukken. De Joodse gemeenschap in New York verkeert in shock. (Belga/KVDA)