Er zijn via Sky News beelden opgedoken van Seifeddine Rezgui, de man die op 26 juni 39 mensen doodschoot op een strand in Sousse, een toeristische stad in Tunesië.

Op foto's is te zien hoe Rezgui - met kalasjnikov in de hand - op het strand stapt. Op de achtergrond staan mensen naar hem te kijken.

Getuigen, door Sky News geciteerd, zeggen dat hij erg rustig was op het moment dat hij begon te schieten op de toeristen.

De schutter richtte een bloedbad aan op het strand, en ging daarna een hotel binnen. Daar hoorden de getuigen ook schoten. Toen Rezgui weer buiten kwam, zouden mensen hem gevraagd hebben waarom hij al die mensen doodschoot. 'Wel, ik vermoord jullie niet,' zou hij gezegd hebben - waarop hij doorstapte.

Hij bleef vuren in de straten rond het hotel. Nog volgens Sky News zouden Tunesische bouwvakkers stenen en zakken cement naar hem gegooid hebben in de hoop hem te kunnen stoppen.

Dat was echter pas het geval wanneer de politie Rezgui omsingelde. Hij werd doodgeschoten door een agent die hem twee maal raakte. Aan Britse media getuigde de agent, weliswaar anoniem. Hij zou sinds de schietpartij niet meer hebben geslapen.

Onderstaande beelden tonen de schutter terwijl hij over het strand rent.

Volgens het Tunesische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de schutter hulp gehad van handlangers. Ze denken dat ze hem de kalasjnikov bezorgde en hem tot aan de plaats van de schietpartij brachten.Een andere handlanger werd levend opgepakt.

Op foto's is te zien hoe Rezgui - met kalasjnikov in de hand - op het strand stapt. Op de achtergrond staan mensen naar hem te kijken. Getuigen, door Sky News geciteerd, zeggen dat hij erg rustig was op het moment dat hij begon te schieten op de toeristen. De schutter richtte een bloedbad aan op het strand, en ging daarna een hotel binnen. Daar hoorden de getuigen ook schoten. Toen Rezgui weer buiten kwam, zouden mensen hem gevraagd hebben waarom hij al die mensen doodschoot. 'Wel, ik vermoord jullie niet,' zou hij gezegd hebben - waarop hij doorstapte.Hij bleef vuren in de straten rond het hotel. Nog volgens Sky News zouden Tunesische bouwvakkers stenen en zakken cement naar hem gegooid hebben in de hoop hem te kunnen stoppen. Dat was echter pas het geval wanneer de politie Rezgui omsingelde. Hij werd doodgeschoten door een agent die hem twee maal raakte. Aan Britse media getuigde de agent, weliswaar anoniem. Hij zou sinds de schietpartij niet meer hebben geslapen. Onderstaande beelden tonen de schutter terwijl hij over het strand rent. Volgens het Tunesische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de schutter hulp gehad van handlangers. Ze denken dat ze hem de kalasjnikov bezorgde en hem tot aan de plaats van de schietpartij brachten.Een andere handlanger werd levend opgepakt.