Sinds maandag zijn in Frankrijk en in ons land tien mensen opgepakt in het onderzoek naar de aanslag in januari 2015 op het satirische blad Charlie Hebdo en de de supermarkt Hyper Casher in Parijs. Dat bericht de Franse zender BFM TV.

Ze worden volgens BFM TV ervan verdacht wapens te hebben geleverd aan Amedy Coulibaly, die twee dagen na de aanslag op Charlie Hebdo de aanval op de supermarkt uitvoerde en daarbij vier mensen van de joodse geloofsovertuiging doodde. Hij werd daarna doodgeschoten door de politie. De aanslag op Charlie Hebdo werd uitgevoerd door de broers Chérif en Saïd Kouachi.

Sinds maandag zijn in Frankrijk en in ons land tien mensen opgepakt in het onderzoek naar de aanslag in januari 2015 op het satirische blad Charlie Hebdo en de de supermarkt Hyper Casher in Parijs. Dat bericht de Franse zender BFM TV. Ze worden volgens BFM TV ervan verdacht wapens te hebben geleverd aan Amedy Coulibaly, die twee dagen na de aanslag op Charlie Hebdo de aanval op de supermarkt uitvoerde en daarbij vier mensen van de joodse geloofsovertuiging doodde. Hij werd daarna doodgeschoten door de politie. De aanslag op Charlie Hebdo werd uitgevoerd door de broers Chérif en Saïd Kouachi.