Jürgen Rombouts werd vrijdag 25 april met zes precisieschoten vermoord na een aanrijding, schrijven Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. "Jürgen werd opgewacht door zijn moordenaar en koelbloedig op straat doodgeschoten", zegt zijn schoonbroer, de Vlaming Enrico Jacobs.

"Eerst is een rode Nissan pick-up op zijn auto ingereden. Er stapte een blanke man uit en die heeft Jürgen met zes gerichte schoten gedood, voor de ogen van zijn vriendin", zegt Jacobs. Daarna reed de moordenaar meteen weg. Driehonderd meter verder stak hij de vluchtwagen in brand.

Rombouts werd al maanden bedreigd en was getuige in een rechtszaak. Daarvoor werd hij op 15 mei in de rechtsbank verwacht. Volgens buren had hij ook een dispuut met zijn Russische huisbaas. Die man is nu spoorloos. (Belga/TV)

Jürgen Rombouts werd vrijdag 25 april met zes precisieschoten vermoord na een aanrijding, schrijven Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. "Jürgen werd opgewacht door zijn moordenaar en koelbloedig op straat doodgeschoten", zegt zijn schoonbroer, de Vlaming Enrico Jacobs."Eerst is een rode Nissan pick-up op zijn auto ingereden. Er stapte een blanke man uit en die heeft Jürgen met zes gerichte schoten gedood, voor de ogen van zijn vriendin", zegt Jacobs. Daarna reed de moordenaar meteen weg. Driehonderd meter verder stak hij de vluchtwagen in brand.Rombouts werd al maanden bedreigd en was getuige in een rechtszaak. Daarvoor werd hij op 15 mei in de rechtsbank verwacht. Volgens buren had hij ook een dispuut met zijn Russische huisbaas. Die man is nu spoorloos. (Belga/TV)