Een groep enthousiaste tuinliefhebbers die hun passie wilden delen hebben een fijne website gemaakt: Mijntuin.org . Hier delen ze niet alleen de natuurpracht in hun eigen tuin met elkaar, ze willen ook weten wat u allemaal groeit voor, naast of achter uw huis.

Maak een account, maak een digitale versie van uw tuin en de rest gaat vanzelf. U kunt informatie uitwisselen over de planten in uw tuin en over de beste verzorging ervan. Er is ook een Android-applicatie van deze site die volledig van Vlaamse makelij is. Momenteel bevat Mijntuin al drie miljoen vierkante meter tuin van 5700 tuiniers en informatie over 3600 planten. Wel opletten met groene vingers op uw toetsenbord.

Een groep enthousiaste tuinliefhebbers die hun passie wilden delen hebben een fijne website gemaakt: Mijntuin.org . Hier delen ze niet alleen de natuurpracht in hun eigen tuin met elkaar, ze willen ook weten wat u allemaal groeit voor, naast of achter uw huis. Maak een account, maak een digitale versie van uw tuin en de rest gaat vanzelf. U kunt informatie uitwisselen over de planten in uw tuin en over de beste verzorging ervan. Er is ook een Android-applicatie van deze site die volledig van Vlaamse makelij is. Momenteel bevat Mijntuin al drie miljoen vierkante meter tuin van 5700 tuiniers en informatie over 3600 planten. Wel opletten met groene vingers op uw toetsenbord.