Dat het internet ook uw zoektocht naar het beste restaurant heeft veranderd, staat buiten kijf. Vroeger bladerde u door Knack Weekend, terwijl u nu de website van de grote zus van Knack bezoekt. Bijvoorbeeld.

Dishtip voegt een dimensie toe aan deze culinaire speurtocht. Hier kunt u op zoek gaan naar het lekkerste gerecht in plaats van naar het meest gerenommeerde restaurant. Stel dat u zin heeft in een heerlijke fondue of een origineel vispannetje. Geef dan de naam van de stad waar u wilt eten en de zoekmachine stuurt u feilloos naar de zaak die uw lievelingsggerecht het beste klaarmaakt.

De site is nog erg Amerikaans georiënteerd ('The best place for prime rib in Las Vegas'), maar ook Parijs en Londen zijn al opgenomen. De beste kreeftensoep in Parijs? Le Comptoir du Relais aan het Carrefour de l'Odéon. Smakelijk!

Dat het internet ook uw zoektocht naar het beste restaurant heeft veranderd, staat buiten kijf. Vroeger bladerde u door Knack Weekend, terwijl u nu de website van de grote zus van Knack bezoekt. Bijvoorbeeld.Dishtip voegt een dimensie toe aan deze culinaire speurtocht. Hier kunt u op zoek gaan naar het lekkerste gerecht in plaats van naar het meest gerenommeerde restaurant. Stel dat u zin heeft in een heerlijke fondue of een origineel vispannetje. Geef dan de naam van de stad waar u wilt eten en de zoekmachine stuurt u feilloos naar de zaak die uw lievelingsggerecht het beste klaarmaakt. De site is nog erg Amerikaans georiënteerd ('The best place for prime rib in Las Vegas'), maar ook Parijs en Londen zijn al opgenomen. De beste kreeftensoep in Parijs? Le Comptoir du Relais aan het Carrefour de l'Odéon. Smakelijk!