De Nederlandse openbare omroep kondigde vrijdag aan dit weekend een extra Sinterklaasjournaal uit te zenden. "Naar aanleiding van een bijzonder en urgent nieuwsfeit werd besloten tot het inlassen van een extra uitzending van het Sinterklaasjournaal", staat te lezen op de website van het NTR, het Nederlandse centrum voor educatie, cultuur en informatie.

De uitzending wordt zaterdagavond uitgezonden op Nederland 1 om 19.50 uur.

Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Op vrijdagmiddag is 'Sinterklaasjournaal' zelfs het derde meest besproken woord op Twitter, wereldwijd.

De Nederlandse openbare omroep wil niets kwijt over de inhoud van het extra Sinterklaasjournaal. (NC)

De Nederlandse openbare omroep kondigde vrijdag aan dit weekend een extra Sinterklaasjournaal uit te zenden. "Naar aanleiding van een bijzonder en urgent nieuwsfeit werd besloten tot het inlassen van een extra uitzending van het Sinterklaasjournaal", staat te lezen op de website van het NTR, het Nederlandse centrum voor educatie, cultuur en informatie. De uitzending wordt zaterdagavond uitgezonden op Nederland 1 om 19.50 uur. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Op vrijdagmiddag is 'Sinterklaasjournaal' zelfs het derde meest besproken woord op Twitter, wereldwijd. De Nederlandse openbare omroep wil niets kwijt over de inhoud van het extra Sinterklaasjournaal. (NC)