De Belgische openbaarvervoersmaatschappij NMBS lanceert een mobiele versie van haar website. Iedereen met een aangepaste gsm of smartphone kan de mobiele site gratis bezoeken.
Via de website m.nmbs.be kunnen passagiers de dienstregelingen raadplegen en een gedetailleerde route uitstippelen. Ook de specifieke vertrek- en aankomsttijden per station staan op de mobiele site. Daarnaast biedt de site bijkomende informatie over stations, promoties en actuele thema's.

De vervoersmaatschappij wil het gebruik zo eenvoudig mogelijk houden en de downloadtijden tot een minimum beperken. Er is een Nederlandstalige, Franstalige, Duitstalige en Engelstalige versie van de site.

Met de mobiele website wil de NMBS haar bestaande informatiekanalen verder uitbreiden om tegemoet te komen aan het toenemend aantal passagiers dat internettoegang heeft via zijn/haar gsm of smartphone.

De Belgische openbaarvervoersmaatschappij NMBS lanceert een mobiele versie van haar website. Iedereen met een aangepaste gsm of smartphone kan de mobiele site gratis bezoeken. Via de website m.nmbs.be kunnen passagiers de dienstregelingen raadplegen en een gedetailleerde route uitstippelen. Ook de specifieke vertrek- en aankomsttijden per station staan op de mobiele site. Daarnaast biedt de site bijkomende informatie over stations, promoties en actuele thema's. De vervoersmaatschappij wil het gebruik zo eenvoudig mogelijk houden en de downloadtijden tot een minimum beperken. Er is een Nederlandstalige, Franstalige, Duitstalige en Engelstalige versie van de site. Met de mobiele website wil de NMBS haar bestaande informatiekanalen verder uitbreiden om tegemoet te komen aan het toenemend aantal passagiers dat internettoegang heeft via zijn/haar gsm of smartphone.