Netlog, een Europese sociale netwerksite met zetel in Gent, heeft in augustus voor het eerst in België één miljard pageviews per maand behaald, een primeur voor het Belgische internet.

Het nieuws wordt bevestigd door het CIM, het Centrum voor Informatie over de Media.

Netlog telt naar eigen zeggen in België alleen al 2,5 miljoen geregistreerde leden. Dagelijks zijn meer dan 550.000 unieke bezoekers actief op het sociale netwerk. De meeste bezoekers zijn tussen 14 en 30 jaar en gebruiken Netlog om contact te houden met hun vrienden of nieuwe mensen te leren kennen.

Jongeren hebben op netlog gemiddeld vijftig "vrienden" en zijn per bezoek gemiddeld vijftien minuten actief op hun profiel waarbij ze dertig keer doorklikken, aldus nog Netlog.

Belga

Netlog, een Europese sociale netwerksite met zetel in Gent, heeft in augustus voor het eerst in België één miljard pageviews per maand behaald, een primeur voor het Belgische internet.Het nieuws wordt bevestigd door het CIM, het Centrum voor Informatie over de Media.Netlog telt naar eigen zeggen in België alleen al 2,5 miljoen geregistreerde leden. Dagelijks zijn meer dan 550.000 unieke bezoekers actief op het sociale netwerk. De meeste bezoekers zijn tussen 14 en 30 jaar en gebruiken Netlog om contact te houden met hun vrienden of nieuwe mensen te leren kennen. Jongeren hebben op netlog gemiddeld vijftig "vrienden" en zijn per bezoek gemiddeld vijftien minuten actief op hun profiel waarbij ze dertig keer doorklikken, aldus nog Netlog.Belga