Microsoft heeft meer details bekendgemaakt over de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem Windows Phone 7. De codenaam is Mango en de nieuwe versie moet smartphones sneller en simpeler maken. Microsoft hoopt zo de concurrentie aan te gaan met Apple en Google.

Het Nieuwe Werken

Microsoft pakt uit met vijfhonderd nieuwe toevoegingen voor zijn smartphoneplatform. "Door Mango is Windows Phone misschien wel de ultieme telefoon voor 'Het Nieuwe Werken': zowel werk als privé scenario's worden beiden enorm krachtig gemaakt met een snelle en stabiele gebruikservaring", zegt het computerbedrijf. Microsoft maakt zich sterk dat Mango in de herfst op de markt komt. (Belga)

Microsoft heeft meer details bekendgemaakt over de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem Windows Phone 7. De codenaam is Mango en de nieuwe versie moet smartphones sneller en simpeler maken. Microsoft hoopt zo de concurrentie aan te gaan met Apple en Google. Het Nieuwe Werken Microsoft pakt uit met vijfhonderd nieuwe toevoegingen voor zijn smartphoneplatform. "Door Mango is Windows Phone misschien wel de ultieme telefoon voor 'Het Nieuwe Werken': zowel werk als privé scenario's worden beiden enorm krachtig gemaakt met een snelle en stabiele gebruikservaring", zegt het computerbedrijf. Microsoft maakt zich sterk dat Mango in de herfst op de markt komt. (Belga)