De Roularta-nieuwsmagazines Knack, Le Vif, Trends (N/F), Sport/Voetbalmagazine en Sport/Footmagazine zitten al vier maanden - als los nummer en in een abonnementsformule - op iPad via de digitale kiosk zinio.com. Nu hebben Knack en Le Vif/L'Express ook hun eigen iPhone- en iPad-applicatie.

De lezer kan elke week de nieuwste editie onbeperkt en overal ter wereld via de AppStore downloaden. De pagina's zijn zowel liggend als staand leesbaar. In- en uitzoomen gebeurt eenvoudig met de vingers.

Elk nummer kan doorzocht worden via een zoekfunctie en de applicatie omvat het volledige magazinepakket, inclusief Knack Weekend, Knack Focus en Knack Extra of Le Vif Weekend, Le Vif Focus en Le Vif Extra.

Parallel lanceert Roularta Media Group een nieuwe formule: een multimediaal model voor een totaalabonnement. Het magazine wordt met de post toegestuurd, maar de abonnee heeft al toegang tot de digitale versie van zijn blad vanaf 21 uur de dag voor publicatie op zijn PC, iPad en iPhone.

Via dit totaalabonnement kan de abonnee op de website ook het digitale archief van zijn blad raadplegen. Met de mogelijkheid te zoeken in de voorbije jaargangen en de teksten weer te geven in hun oorspronkelijke formaat (pdf) inclusief foto's en grafieken.

Binnenkort volgt een op maat gesneden alert-service: de abonnee krijgt dan informatie toegestuurd op basis van zijn individuele themakeuze.

De nieuwssites van de magazines blijven anderzijds gratis toegankelijk voor iedereen. Zij blijven een belangrijke informatiebron en aantrekkingspool voor nieuwe lezers van de magazines.

De Roularta-nieuwsmagazines Knack, Le Vif, Trends (N/F), Sport/Voetbalmagazine en Sport/Footmagazine zitten al vier maanden - als los nummer en in een abonnementsformule - op iPad via de digitale kiosk zinio.com. Nu hebben Knack en Le Vif/L'Express ook hun eigen iPhone- en iPad-applicatie. De lezer kan elke week de nieuwste editie onbeperkt en overal ter wereld via de AppStore downloaden. De pagina's zijn zowel liggend als staand leesbaar. In- en uitzoomen gebeurt eenvoudig met de vingers. Elk nummer kan doorzocht worden via een zoekfunctie en de applicatie omvat het volledige magazinepakket, inclusief Knack Weekend, Knack Focus en Knack Extra of Le Vif Weekend, Le Vif Focus en Le Vif Extra. Parallel lanceert Roularta Media Group een nieuwe formule: een multimediaal model voor een totaalabonnement. Het magazine wordt met de post toegestuurd, maar de abonnee heeft al toegang tot de digitale versie van zijn blad vanaf 21 uur de dag voor publicatie op zijn PC, iPad en iPhone. Via dit totaalabonnement kan de abonnee op de website ook het digitale archief van zijn blad raadplegen. Met de mogelijkheid te zoeken in de voorbije jaargangen en de teksten weer te geven in hun oorspronkelijke formaat (pdf) inclusief foto's en grafieken. Binnenkort volgt een op maat gesneden alert-service: de abonnee krijgt dan informatie toegestuurd op basis van zijn individuele themakeuze. De nieuwssites van de magazines blijven anderzijds gratis toegankelijk voor iedereen. Zij blijven een belangrijke informatiebron en aantrekkingspool voor nieuwe lezers van de magazines.