De websites van de Amerikaanse internetgigant, waaronder de zoekpagina Google, Gmail, YouTube en Orkut, telden de voorbije maand ruim 1,009 miljard unieke bezoekers. Dat blijkt uit cijfers van ComScore. De sites van Micrsoft kregen 905 miljoen bezoekers over de vloer en Facebook volgt op de derde plaats met ruim 713 miljoen bezoekers.

Toch kent Google de minst sterke vooruitgang. Vergeleken met een jaar eerder ging het aantal bezoekers aan de websites van de internetgigant met 8,4 pct vooruit. Die van Microsoft kenden een stijging met 14,75 pct en Facebook ging zelfs meer dan 30 pct vooruit.

Voorts blijkt uit de analyse van ComScore dat de websites van Google wel de meeste bezoekers hebben, maar internetgebruikers blijven het langst op Facebook. (Belga)

De websites van de Amerikaanse internetgigant, waaronder de zoekpagina Google, Gmail, YouTube en Orkut, telden de voorbije maand ruim 1,009 miljard unieke bezoekers. Dat blijkt uit cijfers van ComScore. De sites van Micrsoft kregen 905 miljoen bezoekers over de vloer en Facebook volgt op de derde plaats met ruim 713 miljoen bezoekers. Toch kent Google de minst sterke vooruitgang. Vergeleken met een jaar eerder ging het aantal bezoekers aan de websites van de internetgigant met 8,4 pct vooruit. Die van Microsoft kenden een stijging met 14,75 pct en Facebook ging zelfs meer dan 30 pct vooruit. Voorts blijkt uit de analyse van ComScore dat de websites van Google wel de meeste bezoekers hebben, maar internetgebruikers blijven het langst op Facebook. (Belga)