De groep Steun Els Clottemans op de sociale netwerksite Facebook telde maandagmiddag al meer dan 4.200 leden.

De leden van de Facebookgroep vinden veroordelingen tot zware straffen zonder bewijs niet kunnen. Er wordt zelfs een oproep gedaan tot hulp om een zwarte mars te organiseren.

Ook via andere kanalen krijgt Clottemans heel wat steunbetuigingen, melden diverse kranten.

Zo werd de mailbox van Clottemans' advocate Katrien Van der Straeten de voorbije dagen overspoeld met steunbetuigingen, en is er sprake van geldinzamelacties.

Els Clottemans werd vorige week veroordeeld door het Tongerse assisenhof in de zaak rond de parachutemoord. Van der Straeten liet maandag weten dat Clottemans cassatieberoep aantekent tegen haar veroordeling.

De groep Steun Els Clottemans op de sociale netwerksite Facebook telde maandagmiddag al meer dan 4.200 leden. De leden van de Facebookgroep vinden veroordelingen tot zware straffen zonder bewijs niet kunnen. Er wordt zelfs een oproep gedaan tot hulp om een zwarte mars te organiseren. Ook via andere kanalen krijgt Clottemans heel wat steunbetuigingen, melden diverse kranten. Zo werd de mailbox van Clottemans' advocate Katrien Van der Straeten de voorbije dagen overspoeld met steunbetuigingen, en is er sprake van geldinzamelacties. Els Clottemans werd vorige week veroordeeld door het Tongerse assisenhof in de zaak rond de parachutemoord. Van der Straeten liet maandag weten dat Clottemans cassatieberoep aantekent tegen haar veroordeling.