Iedere gebruiker van Facebook kan desgewenst een e-mailadres krijgen dat eindigt op @facebook.com. Hiermee kan men elektronische post ontvangen van andere leden en ook van mensen daarbuiten. Alle conversaties kunnen worden opgeslagen.

Het nieuwe systeem komt stapsgewijs ter beschikking van alle gebruikers. Voor de uitbreiding van de Facebookdiensten werden bekendgemaakt, was er speculatie dat de sociale netwerksite de Googledienst Gmail wou beconcurreren. Maar boegbeeld Mark Zuckerberg zei dat dit noch kant noch wal raakt. "Dit is geen e-mail killer", zei hij.

Iedere gebruiker van Facebook kan desgewenst een e-mailadres krijgen dat eindigt op @facebook.com. Hiermee kan men elektronische post ontvangen van andere leden en ook van mensen daarbuiten. Alle conversaties kunnen worden opgeslagen. Het nieuwe systeem komt stapsgewijs ter beschikking van alle gebruikers. Voor de uitbreiding van de Facebookdiensten werden bekendgemaakt, was er speculatie dat de sociale netwerksite de Googledienst Gmail wou beconcurreren. Maar boegbeeld Mark Zuckerberg zei dat dit noch kant noch wal raakt. "Dit is geen e-mail killer", zei hij.