Het incident met het landingsgestel van het toestel werd pas maandag gemeld. De piloten van het vliegtuig van de Japanse luchtvaartmaatschappij ANA, met 249 mensen aan boord, moesten het landingsgestel handmatig uitklappen omdat er een waarschuwingslampje was gaan branden. Ze konden het vliegtuig probleemloos aan de grond zetten, met een halfuur vertraging.

De eerste lijnvlucht met de Boeing 787 Dreamliner werd op 26 oktober uitgevoerd, drie jaar later dan oorspronkelijk gepland. De vliegtuigbouwer heeft meer dan 800 bestellingen gekregen voor zijn nieuwe toestel. (Belga/TE)

Het incident met het landingsgestel van het toestel werd pas maandag gemeld. De piloten van het vliegtuig van de Japanse luchtvaartmaatschappij ANA, met 249 mensen aan boord, moesten het landingsgestel handmatig uitklappen omdat er een waarschuwingslampje was gaan branden. Ze konden het vliegtuig probleemloos aan de grond zetten, met een halfuur vertraging. De eerste lijnvlucht met de Boeing 787 Dreamliner werd op 26 oktober uitgevoerd, drie jaar later dan oorspronkelijk gepland. De vliegtuigbouwer heeft meer dan 800 bestellingen gekregen voor zijn nieuwe toestel. (Belga/TE)