Kevin Curwick, een zeventienjarige scholier uit de Amerikaanse staat Minnesota, heeft een nieuwe trend in gang gezet: positief tweeten over klasgenoten. Dat doet hij via de Twitteraccount @OsseoNiceThings. Hij kon niet verdragen dat zijn klasgenoten gepest werden via Twitter.

Zo tweet hij: "Wordt ooit een beroemde zangeres. Katie Ray Murray." en "Kan alleen maar positief zijn. Gabbi Horsford."

Navolging

"Ik werd niet persoonlijk belaagd, maar het raakte me dat mijn vrienden gepest werden. Ik wil dat mijn klasgenoten zich gelukkig voelen", zegt Curwick aan de tv-zender KARE 11.

Zijn initiatief krijgt navolging. Ook aan andere scholen starten leerlingen gelijkaardige accounts op. (JC)

Kevin Curwick, een zeventienjarige scholier uit de Amerikaanse staat Minnesota, heeft een nieuwe trend in gang gezet: positief tweeten over klasgenoten. Dat doet hij via de Twitteraccount @OsseoNiceThings. Hij kon niet verdragen dat zijn klasgenoten gepest werden via Twitter. Zo tweet hij: "Wordt ooit een beroemde zangeres. Katie Ray Murray." en "Kan alleen maar positief zijn. Gabbi Horsford." Navolging "Ik werd niet persoonlijk belaagd, maar het raakte me dat mijn vrienden gepest werden. Ik wil dat mijn klasgenoten zich gelukkig voelen", zegt Curwick aan de tv-zender KARE 11. Zijn initiatief krijgt navolging. Ook aan andere scholen starten leerlingen gelijkaardige accounts op. (JC)