Fait-divers in de krant : toen Condoleezza Rice, Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken, samen met haar Britse collega Jack Straw onlangs terugvloog van Irak naar Londen, bleek aan boord van het vliegtuig slechts één bed aanwezig.

Straw bracht door zijn gedrag het imago van de Britse "gentleman" een fikse "blow" toe. Hij kroop als een egoïstische hufter in het enige en unieke bed, dat hem weliswaar was aangeboden door Ms. Rice. "Age before beauty" moet de man hebben gedacht. Als het al zo'n elegante gedachte was. Hij vond waarschijnlijk gewoon dat het bed hem toe kwam.

Condoleezza zag er op haar beurt geen graten in om op de vloer van het vliegtuig te slapen.

Ik durf te wedden dat ze 's morgens nog met een uitgestreken gezicht aan Straw heeft gevraagd of hij fijn gedroomd had, nadat ze de plooien van haar eeuwige mantelpakje had gladgestreken en een paar pluisjes weggeblazen.

Wie het nieuwtje naar buiten bracht is nog maar de vraag. Het vliegend personeel of iemand van de staf van Rice, die op die manier even de baas wou wreken?

De kleine kantjes van het grote nieuws, kunnen bij tijd en wijle revelerend zijn over het karakter van de hoofdrolspelers.

Moge dit fait-divers Jack Straw eeuwig achtervolgen

Fait-divers in de krant : toen Condoleezza Rice, Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken, samen met haar Britse collega Jack Straw onlangs terugvloog van Irak naar Londen, bleek aan boord van het vliegtuig slechts één bed aanwezig.Straw bracht door zijn gedrag het imago van de Britse "gentleman" een fikse "blow" toe. Hij kroop als een egoïstische hufter in het enige en unieke bed, dat hem weliswaar was aangeboden door Ms. Rice. "Age before beauty" moet de man hebben gedacht. Als het al zo'n elegante gedachte was. Hij vond waarschijnlijk gewoon dat het bed hem toe kwam. Condoleezza zag er op haar beurt geen graten in om op de vloer van het vliegtuig te slapen. Ik durf te wedden dat ze 's morgens nog met een uitgestreken gezicht aan Straw heeft gevraagd of hij fijn gedroomd had, nadat ze de plooien van haar eeuwige mantelpakje had gladgestreken en een paar pluisjes weggeblazen.Wie het nieuwtje naar buiten bracht is nog maar de vraag. Het vliegend personeel of iemand van de staf van Rice, die op die manier even de baas wou wreken? De kleine kantjes van het grote nieuws, kunnen bij tijd en wijle revelerend zijn over het karakter van de hoofdrolspelers.Moge dit fait-divers Jack Straw eeuwig achtervolgen