Video | Nieuws

Restaurants moeten kindvriendelijker zijn

Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen starten met een nieuwe campagne om horecazaken kindvriendelijker te maken. Niet dat restaurants het nu zo slecht doen maar ze communiceren nog te weinig op het niveau van de kinderen. Een aangepaste menukaart op kindermaat bijvoorbeeld is één van de initiatieven om gezinnen met kinderen meer welkom te heten. 70 procent van de horecazaken serveert al specifieke kindergerechten. Maar slechts één op de drie heeft ook een aparte menukaart voor kinderen.

Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen starten met een nieuwe campagne om horecazaken kindvriendelijker te maken. Niet dat restaurants het nu zo slecht doen maar ze communiceren nog te weinig op het niveau van de kinderen. Een aangepaste menukaart op kindermaat bijvoorbeeld is één van de initiatieven om gezinnen met kinderen meer welkom te heten. 70 procent van de horecazaken serveert al specifieke kindergerechten. Maar slechts één op de drie heeft ook een aparte menukaart voor kinderen.

Partner Content