Ongeveer 120 militanten zakten zaterdagmorgen naar Leuven af voor de eerste 'Toppers & Trekkersdagen', die provinciaal georganiseerd worden in voorbereiding van het Innestocongres van midden november. Zaterdag was oorspronkelijk een debat tussen de kandidaat-partijvoorzitters gepland, maar aangezien huidig voorzitter Wouter Beke de enige kandidaat was, maakte hij van de gelegenheid gebruik om zijn prioriteiten voor de komende drie jaar en zijn magazine 'Wouter' voor te stellen.

Prioriteiten

Het is de bedoeling dat de Innesto-vernieuwingsoperatie op het congres van halfweg november leidt tot een heldere visie over de mensen kunnen worden versterkt in de veranderende wereld. De zesde staatshervorming biedt volgens Beke een enorme kans om een beleid op maat van de Vlamingen te kunnen voeren. Wouter Beke wil van de CD&V een toekomstgerichte partij maken, die perspectief biedt. Als christendemocraten 'doen we dit door permanent in dialoog te gaan en partnerschappen op te zetten met iedereen die wil meewerken aan oplossingen en moed durft te tonen', luidt het in 'Wouter'.

Eendracht

Voorts wil de voorzitter 'eendrachtig' de verkiezingen van 25 mei 2014 voorbereiden, zodat CD&V de partij is van regeringen 'die stap voor stap, doordacht en doortastend de noodzakelijke beslissingen nemen ten dienste van de gezinnen, verenigingen en ondernemingen in Vlaanderen'. De CD&V moet ook klaargestoomd worden voor de toekomst. Kris Peeters is het CD&V-boegbeeld voor de verkiezingen, benadrukte Woute Beke. De voorzitter wil tijdig over de lijstvorming beslissen, 'zodat de focus op regeren kan blijven liggen'. Op 12 november moeten alle lijsttrekkers bekend zijn en tegen Driekoningen worden de modellijsten verwacht. (Belga/BO)

Ongeveer 120 militanten zakten zaterdagmorgen naar Leuven af voor de eerste 'Toppers & Trekkersdagen', die provinciaal georganiseerd worden in voorbereiding van het Innestocongres van midden november. Zaterdag was oorspronkelijk een debat tussen de kandidaat-partijvoorzitters gepland, maar aangezien huidig voorzitter Wouter Beke de enige kandidaat was, maakte hij van de gelegenheid gebruik om zijn prioriteiten voor de komende drie jaar en zijn magazine 'Wouter' voor te stellen. PrioriteitenHet is de bedoeling dat de Innesto-vernieuwingsoperatie op het congres van halfweg november leidt tot een heldere visie over de mensen kunnen worden versterkt in de veranderende wereld. De zesde staatshervorming biedt volgens Beke een enorme kans om een beleid op maat van de Vlamingen te kunnen voeren. Wouter Beke wil van de CD&V een toekomstgerichte partij maken, die perspectief biedt. Als christendemocraten 'doen we dit door permanent in dialoog te gaan en partnerschappen op te zetten met iedereen die wil meewerken aan oplossingen en moed durft te tonen', luidt het in 'Wouter'. EendrachtVoorts wil de voorzitter 'eendrachtig' de verkiezingen van 25 mei 2014 voorbereiden, zodat CD&V de partij is van regeringen 'die stap voor stap, doordacht en doortastend de noodzakelijke beslissingen nemen ten dienste van de gezinnen, verenigingen en ondernemingen in Vlaanderen'. De CD&V moet ook klaargestoomd worden voor de toekomst. Kris Peeters is het CD&V-boegbeeld voor de verkiezingen, benadrukte Woute Beke. De voorzitter wil tijdig over de lijstvorming beslissen, 'zodat de focus op regeren kan blijven liggen'. Op 12 november moeten alle lijsttrekkers bekend zijn en tegen Driekoningen worden de modellijsten verwacht. (Belga/BO)