In Ukkel is deze maand nog maar 25 uur zonneschijn gemeten. November 2013 is goed op weg naar de top 10 van de somberste novembermaanden sinds het begin van de meting.

In november schijnt de zon gemiddeld zo'n 70 uur. In 2011 hadden we nog een novembermaand met 115 uur zon. Dit jaar is het weer de voorlaatste maand van het jaar wel erg somber, zo blijkt uit een grafiek die VRT-weerman Frank Deboosere op zijn website plaatste.

En er is geen verbetering in zicht. De laatste week van november kondigt zich alweer bijzonder somber aan, zo blijkt uit de verwachtingen van het KMI.

Het blijft meestal zwaarbewolkt met perioden met motregen en geleidelijk meer wind. Het wordt ook wat zachter met maxima rond 9 graden in het centrum van het land. De nachten worden ook minder koud en in het centrum van het land is er geen sprake meer van nachtvorst.

In Ukkel is deze maand nog maar 25 uur zonneschijn gemeten. November 2013 is goed op weg naar de top 10 van de somberste novembermaanden sinds het begin van de meting. In november schijnt de zon gemiddeld zo'n 70 uur. In 2011 hadden we nog een novembermaand met 115 uur zon. Dit jaar is het weer de voorlaatste maand van het jaar wel erg somber, zo blijkt uit een grafiek die VRT-weerman Frank Deboosere op zijn website plaatste. En er is geen verbetering in zicht. De laatste week van november kondigt zich alweer bijzonder somber aan, zo blijkt uit de verwachtingen van het KMI. Het blijft meestal zwaarbewolkt met perioden met motregen en geleidelijk meer wind. Het wordt ook wat zachter met maxima rond 9 graden in het centrum van het land. De nachten worden ook minder koud en in het centrum van het land is er geen sprake meer van nachtvorst.