Zaterdagmiddag blijft het op de meeste plaatsen droog met zon, afgewisseld door wolkenvelden. Er waait een matige, aan zee een vrij krachtige noordwestenwind. De maxima bedragen 10 tot 14 graden.

Zaterdagavond en -nacht is het droog, nagenoeg helder en het koelt flink af. Minima: min 1 tot plus 4 graden. Op vele plaatsen is er vorst aan de grond.

Zondag is het droog met flinke zonnige perioden. Er waait eerst een zwakke veranderlijke wind. Later een zwakke tot matige zuidwestenwind. Maxima: 10 tot 15 graden.

Vooruitzichten van maandag tot en met vrijdag: maandag blijft het droog met zonnige perioden bij zowat 15 graden. Daarna is het wisselvallig en nog steeds te koel voor de tijd van het jaar.

Zaterdagmiddag blijft het op de meeste plaatsen droog met zon, afgewisseld door wolkenvelden. Er waait een matige, aan zee een vrij krachtige noordwestenwind. De maxima bedragen 10 tot 14 graden. Zaterdagavond en -nacht is het droog, nagenoeg helder en het koelt flink af. Minima: min 1 tot plus 4 graden. Op vele plaatsen is er vorst aan de grond. Zondag is het droog met flinke zonnige perioden. Er waait eerst een zwakke veranderlijke wind. Later een zwakke tot matige zuidwestenwind. Maxima: 10 tot 15 graden. Vooruitzichten van maandag tot en met vrijdag: maandag blijft het droog met zonnige perioden bij zowat 15 graden. Daarna is het wisselvallig en nog steeds te koel voor de tijd van het jaar.