Maandag start de klimaatconferentie in Durban, Zuid-Afrika, de klimaatconferentie van de laatste kans.
Waarover moeten de deelnemers het volgens u eens geraken? Welke maatregelen moeten ze afspreken? Welk akkoord moet er uit de bus komen om de klimaatverandering tegen te gaan en de aarde te redden voor de volgende generaties?

Geef uw mening, formuleer uw eisen. Laat het ons weten door te reageren via de reageermodule onder dit artikel of mail naar webmaster@knack.be of stuur een berichtje naar @Knack.

Stuur ons uw wensen voor de klimaatconferentie in maximaal 140 tekens, de lengte van een tweet. Knack.be

Maandag start de klimaatconferentie in Durban, Zuid-Afrika, de klimaatconferentie van de laatste kans. Waarover moeten de deelnemers het volgens u eens geraken? Welke maatregelen moeten ze afspreken? Welk akkoord moet er uit de bus komen om de klimaatverandering tegen te gaan en de aarde te redden voor de volgende generaties? Geef uw mening, formuleer uw eisen. Laat het ons weten door te reageren via de reageermodule onder dit artikel of mail naar webmaster@knack.be of stuur een berichtje naar @Knack. Stuur ons uw wensen voor de klimaatconferentie in maximaal 140 tekens, de lengte van een tweet. Knack.be