De weergoden trakteren ons vrijdagnamiddag op een flinke dosis zonneschijn. Het blijft droog en de temperatuur loopt op

tot 17 en plaatselijk 21 graden. De wind waait daarbij zwak tot

matig uit het oosten. Kustbewoners hebben minder geluk: zij moeten het stellen met zowat 14 graden. Daar waait de wind matig uit het noordoosten.

Ook vrijdagavond en -nacht krijgen we een wolkeloze hemel. Later

ontstaan plaatselijk enkele mistbanken. De temperaturen duiken naar 2 graden op de Hoge Venen en 4 tot 7 graden elders.

Zaterdag krijgen we opnieuw droog en meestal zonnig weer, met een zwakke tot matige noordoostenwind. Met maxima van 16 tot 19 graden kunnen de terrasjes weer vollopen. Aan de kust blijft het kwik echter bij 14 graden steken en kunnen mistvelden boven zee soms doordringen tot op de stranden.

Van zondag tot en met donderdag krijgen we rustig, droog en meestal zonnig voorjaarsweer. De nachten blijven koel, maar overdag is het zeer zacht met middagtemperaturen rond 18 graden. Door de wind van over zee is het in de kustgebieden wat koeler.

De weergoden trakteren ons vrijdagnamiddag op een flinke dosis zonneschijn. Het blijft droog en de temperatuur loopt op tot 17 en plaatselijk 21 graden. De wind waait daarbij zwak tot matig uit het oosten. Kustbewoners hebben minder geluk: zij moeten het stellen met zowat 14 graden. Daar waait de wind matig uit het noordoosten. Ook vrijdagavond en -nacht krijgen we een wolkeloze hemel. Later ontstaan plaatselijk enkele mistbanken. De temperaturen duiken naar 2 graden op de Hoge Venen en 4 tot 7 graden elders. Zaterdag krijgen we opnieuw droog en meestal zonnig weer, met een zwakke tot matige noordoostenwind. Met maxima van 16 tot 19 graden kunnen de terrasjes weer vollopen. Aan de kust blijft het kwik echter bij 14 graden steken en kunnen mistvelden boven zee soms doordringen tot op de stranden. Van zondag tot en met donderdag krijgen we rustig, droog en meestal zonnig voorjaarsweer. De nachten blijven koel, maar overdag is het zeer zacht met middagtemperaturen rond 18 graden. Door de wind van over zee is het in de kustgebieden wat koeler.