De aanstaande bevalling van de Aziatische olifant Indra van het Nederlandse Dierenpark Amersfoort is live te volgen. De zoo heeft daartoe drie webcams in het olifantenhok opgehangen.

De geboorte van een jong olifantje is na 22 maanden zwangerschap aanstaande, denken de verzorgers van de moederolifant.

In november keken ruim 15.000 mensen midden in de nacht rechtstreeks mee naar de bevalling van een neushoorn in de Amersfoortse dierentuin.

Wie zich via Babyolifantje.nl aanmeldt voor een sms-alert, krijgt een bericht zodra olifant Indra is bevallen. De kosten voor het bericht komen ten goede aan olifanten in het wild, aldus het dierenpark.

De Zoo van Antwerpen maakte het in 2009 al mogelijk om de geboorte van een olifant live te volgen via webcam. Het ging om de eerste en tot nog toe enige olifantengeboorte in Antwerpen. Kai-Mook werd een wereldberoemde ambassadeur die voor de dierentuin via slim geplande marketingcampagnes zeer veel geld in het laatje bracht. (ANP/EE)Lees hier Hoe zou het nog zijn met Kai-Mook?

De aanstaande bevalling van de Aziatische olifant Indra van het Nederlandse Dierenpark Amersfoort is live te volgen. De zoo heeft daartoe drie webcams in het olifantenhok opgehangen. De geboorte van een jong olifantje is na 22 maanden zwangerschap aanstaande, denken de verzorgers van de moederolifant. In november keken ruim 15.000 mensen midden in de nacht rechtstreeks mee naar de bevalling van een neushoorn in de Amersfoortse dierentuin. Wie zich via Babyolifantje.nl aanmeldt voor een sms-alert, krijgt een bericht zodra olifant Indra is bevallen. De kosten voor het bericht komen ten goede aan olifanten in het wild, aldus het dierenpark. De Zoo van Antwerpen maakte het in 2009 al mogelijk om de geboorte van een olifant live te volgen via webcam. Het ging om de eerste en tot nog toe enige olifantengeboorte in Antwerpen. Kai-Mook werd een wereldberoemde ambassadeur die voor de dierentuin via slim geplande marketingcampagnes zeer veel geld in het laatje bracht. (ANP/EE)Lees hier Hoe zou het nog zijn met Kai-Mook?