Wie geboeid is door de wereld onder water en niet onmiddellijk de kans heeft om vakantie te nemen en de oceanen af te schuimen, kan terecht bij Google Earth. Die laatste bracht ongeveer de helft van alle oceaanbodems in kaart.

Google Earth toont u meer dan enkel de oceaanbodem. De virtuele rondleiding loodst u langs de belangrijkste vulkaanuitbarstingen, toont u de verscheidenheid aan vissen en ander moois onder water. U krijgt ook te lezen welke plaatsen onder water van wetenschappelijk belang zijn. Voor alle fans van fauna en flora onder water, de moeite om even voor uw scherm te kruipen.

Een blik onder water met Google Earth:

Wie geboeid is door de wereld onder water en niet onmiddellijk de kans heeft om vakantie te nemen en de oceanen af te schuimen, kan terecht bij Google Earth. Die laatste bracht ongeveer de helft van alle oceaanbodems in kaart. Google Earth toont u meer dan enkel de oceaanbodem. De virtuele rondleiding loodst u langs de belangrijkste vulkaanuitbarstingen, toont u de verscheidenheid aan vissen en ander moois onder water. U krijgt ook te lezen welke plaatsen onder water van wetenschappelijk belang zijn. Voor alle fans van fauna en flora onder water, de moeite om even voor uw scherm te kruipen.Een blik onder water met Google Earth: