Enkele voorbijgangers ontdekten het dier tijdens een wandeltochtje. Ze waren erg verbaasd en wilden graag weten met wat voor diersoort ze te maken hadden. Daarom namen ze een foto en verspreidden deze op het internet. Sindsdien wemelt het van speculaties. Gaande van 'gemuteerde vis tot 'familie van het monster van Loch Ness'.

Wetenschappers vermoeden dat het gaat om een soort voshaai of een riemvis. Het is voorlopig nog onduidelijk hoe lang het wezen al dood is en in welke staat van ontbinding het karkas precies verkeert.

Verschrikkelijke stank

"We hebben geen idee wat voor dier het is, maar het stonk verschrikkelijk", aldus Maria Sancheze van de Spaanse civiele bescherming in de lokale pers. Door de sterke geur is besloten het dier in te graven tot een onderzoek van start gaat. (AVE)

Enkele voorbijgangers ontdekten het dier tijdens een wandeltochtje. Ze waren erg verbaasd en wilden graag weten met wat voor diersoort ze te maken hadden. Daarom namen ze een foto en verspreidden deze op het internet. Sindsdien wemelt het van speculaties. Gaande van 'gemuteerde vis tot 'familie van het monster van Loch Ness'. Wetenschappers vermoeden dat het gaat om een soort voshaai of een riemvis. Het is voorlopig nog onduidelijk hoe lang het wezen al dood is en in welke staat van ontbinding het karkas precies verkeert. Verschrikkelijke stank"We hebben geen idee wat voor dier het is, maar het stonk verschrikkelijk", aldus Maria Sancheze van de Spaanse civiele bescherming in de lokale pers. Door de sterke geur is besloten het dier in te graven tot een onderzoek van start gaat. (AVE)