Niet enkel mensen moeten hun gebit verzorgen, ook dieren moeten af en toe bij de tandarts langs.Met sterke en mooie tanden heb je altijd een streepje voor. Ook in het dierenrijk. Zo zorgt een goed verzorgd gebit zorgt voor een optimale spijsvertering. In de paardenwereld bijvoorbeeld kan een mooie rij tanden ook de marktwaarde van een dier bepalen.

Dieren die in het wild leven kunnen natuurlijk niet zo makkelijk bij een dierenarts op consultatie maar dieren in gevangenschap mogen er zeker van zijn dat voor hun gebit wordt gezorgd.

Niet enkel mensen moeten hun gebit verzorgen, ook dieren moeten af en toe bij de tandarts langs.Met sterke en mooie tanden heb je altijd een streepje voor. Ook in het dierenrijk. Zo zorgt een goed verzorgd gebit zorgt voor een optimale spijsvertering. In de paardenwereld bijvoorbeeld kan een mooie rij tanden ook de marktwaarde van een dier bepalen. Dieren die in het wild leven kunnen natuurlijk niet zo makkelijk bij een dierenarts op consultatie maar dieren in gevangenschap mogen er zeker van zijn dat voor hun gebit wordt gezorgd.