Woensdagnamiddag is het aan zee en in het westen betrokken en regenachtig. Elders blijft het droog met wolkenvelden maar soms ook opklaringen. Er waait een matige zuidoostenwind. De maxima bedragen 2 graden in de Ardennen en ongeveer 5 graden elders.

Woensdagavond regent het over het westen en geleidelijk ook over het midden van het land. 's Nachts trekt de neerslagzone verder oostwaarts. Hoog in de Ardennen valt (natte) sneeuw. De neerslaghoeveelheden zullen niet veel voorstellen. De temperaturen zakken naar min 1 graad hoog in de Ardennen en naar 4 graden aan zee.

Donderdag is het overwegend bewolkt met van tijd tot tijd regen. Hoog in de Ardennen valt (natte) sneeuw. De wind waait matig uit het zuidwesten. De maxima gaan van 2 graden in Hoog België tot 7 graden aan zee.

Vrijdag blijft het op de meeste plaatsen droog. In het weekend en ook begin volgende week is het meestal bewolkt en zijn er perioden met regen of buien. De middagtemperatuur schommelt rond 6 graden. Hoog in de Ardennen is het enkele graden kouder en valt de neerslag doorgaans onder de vorm van (natte) sneeuw. 's Nachts kan het daar ook lichtjes vriezen. (Belga/EE)

Woensdagnamiddag is het aan zee en in het westen betrokken en regenachtig. Elders blijft het droog met wolkenvelden maar soms ook opklaringen. Er waait een matige zuidoostenwind. De maxima bedragen 2 graden in de Ardennen en ongeveer 5 graden elders.Woensdagavond regent het over het westen en geleidelijk ook over het midden van het land. 's Nachts trekt de neerslagzone verder oostwaarts. Hoog in de Ardennen valt (natte) sneeuw. De neerslaghoeveelheden zullen niet veel voorstellen. De temperaturen zakken naar min 1 graad hoog in de Ardennen en naar 4 graden aan zee. Donderdag is het overwegend bewolkt met van tijd tot tijd regen. Hoog in de Ardennen valt (natte) sneeuw. De wind waait matig uit het zuidwesten. De maxima gaan van 2 graden in Hoog België tot 7 graden aan zee. Vrijdag blijft het op de meeste plaatsen droog. In het weekend en ook begin volgende week is het meestal bewolkt en zijn er perioden met regen of buien. De middagtemperatuur schommelt rond 6 graden. Hoog in de Ardennen is het enkele graden kouder en valt de neerslag doorgaans onder de vorm van (natte) sneeuw. 's Nachts kan het daar ook lichtjes vriezen. (Belga/EE)