Een dergelijke hitte-opstoot is erg zeldzaam. Het is te vergelijken met een stortbui, maar in plaats van regen valt er een pak warme lucht uit een hogere laag in de atmosfeer naar beneden.

Soms kan zich in de atmosfeer een heteluchtbel vormen door een proces dat in gang wordt gezet wanneer regen verdampt. Meestal krijgt een vallende heteluchtbel genoeg tijd om voldoende af te koelen. Deze keer ging het in Wichita zo snel, dat de stad gebombardeerd werd met hete lucht. De plaatselijke luchtverplaatsing haalde een topsnelheid van bijna 100 kilometer per uur. (SF)

Een dergelijke hitte-opstoot is erg zeldzaam. Het is te vergelijken met een stortbui, maar in plaats van regen valt er een pak warme lucht uit een hogere laag in de atmosfeer naar beneden. Soms kan zich in de atmosfeer een heteluchtbel vormen door een proces dat in gang wordt gezet wanneer regen verdampt. Meestal krijgt een vallende heteluchtbel genoeg tijd om voldoende af te koelen. Deze keer ging het in Wichita zo snel, dat de stad gebombardeerd werd met hete lucht. De plaatselijke luchtverplaatsing haalde een topsnelheid van bijna 100 kilometer per uur. (SF)