Vanmiddag blijft het op de meeste plaatsen droog met geleidelijk meer bewolking vanuit het noordwesten. Er staat een matige, aan zee soms een vrij krachtige zuidwestenwind. De maxima bedragen 17 tot 22 graden.

Vanavond en vannacht is het droog maar overwegend zwaarbewolkt. De minima bedragen 12 tot 15 graden.

Vrijdagochtend domineren wolkenvelden het weerbeeld. In de loop van de middag breekt de zon geleidelijk door, het eerst aan de kust en in het westen van het land. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordoosten. Aan de kust ontwikkelt zich een matige zeebries. De maxima bedragen 19 graden vlak aan zee en 21 tot plaatselijk 24 graden elders.

Tot en met woensdag is het rustig, droog, fraai en zonnig

zomerweer. De middagtemperatuur schommelt meestal tussen 21 graden aan zee, zowat 25 graden in het binnenland en 27 graden in de Kempen. Zoals het er nu naar uitziet, blijft het ook in de tweede helft van volgende week aangenaam zomerweer. (Belga/EE)

Vanmiddag blijft het op de meeste plaatsen droog met geleidelijk meer bewolking vanuit het noordwesten. Er staat een matige, aan zee soms een vrij krachtige zuidwestenwind. De maxima bedragen 17 tot 22 graden. Vanavond en vannacht is het droog maar overwegend zwaarbewolkt. De minima bedragen 12 tot 15 graden. Vrijdagochtend domineren wolkenvelden het weerbeeld. In de loop van de middag breekt de zon geleidelijk door, het eerst aan de kust en in het westen van het land. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordoosten. Aan de kust ontwikkelt zich een matige zeebries. De maxima bedragen 19 graden vlak aan zee en 21 tot plaatselijk 24 graden elders. Tot en met woensdag is het rustig, droog, fraai en zonnig zomerweer. De middagtemperatuur schommelt meestal tussen 21 graden aan zee, zowat 25 graden in het binnenland en 27 graden in de Kempen. Zoals het er nu naar uitziet, blijft het ook in de tweede helft van volgende week aangenaam zomerweer. (Belga/EE)