Boston, een van de grootste steden in het gebied en de hoofdstad van de staat Massachusetts, beleefde afgelopen weekend al zijn vierde sneeuwstorm van het jaar. Volgens de krant Boston Globe kreeg de stad deze winter al 240 centimeter sneeuw over zich heen, het op één na dikste sneeuwtapijt. Enkel in de winter van 1995-1996 viel er meer sneeuw. Zo zijn geparkeerde wagens in de straat nog amper zichtbaar, zijn her en der huizen volledig ingesneeuwd en wordt er zelfs geskied in de straten.

De sneeuwellende - of sneeuwpret, het is maar hoe u het bekijkt - levert wel mooie foto's op voor de media. Maar de meest tot de verbeelding sprekende foto's komen vaak van locals die ze delen via de sociale media. Een greep uit de leukste beelden op Twitter...(KVDA)

Boston, een van de grootste steden in het gebied en de hoofdstad van de staat Massachusetts, beleefde afgelopen weekend al zijn vierde sneeuwstorm van het jaar. Volgens de krant Boston Globe kreeg de stad deze winter al 240 centimeter sneeuw over zich heen, het op één na dikste sneeuwtapijt. Enkel in de winter van 1995-1996 viel er meer sneeuw. Zo zijn geparkeerde wagens in de straat nog amper zichtbaar, zijn her en der huizen volledig ingesneeuwd en wordt er zelfs geskied in de straten. De sneeuwellende - of sneeuwpret, het is maar hoe u het bekijkt - levert wel mooie foto's op voor de media. Maar de meest tot de verbeelding sprekende foto's komen vaak van locals die ze delen via de sociale media. Een greep uit de leukste beelden op Twitter...(KVDA)