Altijd al Tom Hanks willen zien dansen en zingen met een keppeltje op? Bedank dan Justin Bieber. De jonge Canadese popster was net als Hanks aanwezig op het trouwfeest van Biebers manager Scooter Braun en Yael Cohen en slaagde erin de danspasjes van de uitbundige Hollywoodster vast te leggen.

Beter nog: Bieber postte het filmpje meteen op het sociale netwerk Instagram, zodat de hele wereld mee kon genieten.

Op de beelden is te zien hoe Hanks uit zijn dak gaat op het hitje uit 1995, 'This is how we do it', van Montell Jordan en de dansvloer onveilig maakt. (WB)

Altijd al Tom Hanks willen zien dansen en zingen met een keppeltje op? Bedank dan Justin Bieber. De jonge Canadese popster was net als Hanks aanwezig op het trouwfeest van Biebers manager Scooter Braun en Yael Cohen en slaagde erin de danspasjes van de uitbundige Hollywoodster vast te leggen.Beter nog: Bieber postte het filmpje meteen op het sociale netwerk Instagram, zodat de hele wereld mee kon genieten.Op de beelden is te zien hoe Hanks uit zijn dak gaat op het hitje uit 1995, 'This is how we do it', van Montell Jordan en de dansvloer onveilig maakt. (WB)