Vier maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen lijkt een plakkersoorlog uitgebarsten waar alvast N-VA-voorzitter Bart De Wever slachtoffer van is geworden. Onbekenden hebben zijn verkiezingsaffiches overplakt met de slogan: 'Ik kijk liever toe terwijl anderen het werk doen.'

Het is niet bekend uit welke hoek de plakkers komen. De slogan prijkt op een band in stemmig blauw, mogelijk toch een verwijzing naar de identiteit van de daders of misschien net een dwaalspoor?

De foto hierboven is genomen langs de Ninoofsesteenweg in Dilbeek. Langs heel de weg zijn alle affiches van Bart De Wever op dezelfde manier overplakt. (RVC/EE)

Vier maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen lijkt een plakkersoorlog uitgebarsten waar alvast N-VA-voorzitter Bart De Wever slachtoffer van is geworden. Onbekenden hebben zijn verkiezingsaffiches overplakt met de slogan: 'Ik kijk liever toe terwijl anderen het werk doen.' Het is niet bekend uit welke hoek de plakkers komen. De slogan prijkt op een band in stemmig blauw, mogelijk toch een verwijzing naar de identiteit van de daders of misschien net een dwaalspoor? De foto hierboven is genomen langs de Ninoofsesteenweg in Dilbeek. Langs heel de weg zijn alle affiches van Bart De Wever op dezelfde manier overplakt. (RVC/EE)