Het duo kwam maandag alweer niet opdagen voor de eigen huwelijksceremonie in het stadhuis in Roermond. Een woordvoerder van de gemeente bezwoer dinsdag dat het geen 1 aprilgrap was, maar dat dit echt gebeurd is.

Alles stond klaar, de speech was geschreven, de ceremonie betaald, de huwelijksakte gereed, en het trouwboekje lag klaar. Men heeft zelfs een uur gewacht in verband met de nieuw ingegane zomertijd. Het hielp niet, het echtpaar in spe bleef weg. Trouwambtenaar Anita Coenen probeerde het duo telefonisch te bereiken, maar kwam niet verder dan een voicemail.

Volgens de gemeente gaat het om twee zakenlieden, die erg druk zijn, die maandag ergens ter wereld onderweg waren en blijkbaar geen tijd hadden om op hun eigen bruiloft te verschijnen. De eerdere twee pogingen om met elkaar te trouwen strandden ook op "drukdrukdruk", aldus de gemeente. De rekening is wel alle drie de keren betaald. (Belga/TE)

Het duo kwam maandag alweer niet opdagen voor de eigen huwelijksceremonie in het stadhuis in Roermond. Een woordvoerder van de gemeente bezwoer dinsdag dat het geen 1 aprilgrap was, maar dat dit echt gebeurd is. Alles stond klaar, de speech was geschreven, de ceremonie betaald, de huwelijksakte gereed, en het trouwboekje lag klaar. Men heeft zelfs een uur gewacht in verband met de nieuw ingegane zomertijd. Het hielp niet, het echtpaar in spe bleef weg. Trouwambtenaar Anita Coenen probeerde het duo telefonisch te bereiken, maar kwam niet verder dan een voicemail.Volgens de gemeente gaat het om twee zakenlieden, die erg druk zijn, die maandag ergens ter wereld onderweg waren en blijkbaar geen tijd hadden om op hun eigen bruiloft te verschijnen. De eerdere twee pogingen om met elkaar te trouwen strandden ook op "drukdrukdruk", aldus de gemeente. De rekening is wel alle drie de keren betaald. (Belga/TE)