Het Amerikaanse weekblad Newsweek schenkt deze week aandacht aan Obama's historische uitspraak over het homohuwelijk met een controversiële cover. Daarop is de Amerikaanse president, een getrouwde vader van twee kinderen, te zien met een aureool in de regenboogkleuren, vergezeld van de titel 'De eerste homopresident'.

In een televisie-interview sprak Obama zich, als eerste zittende president ooit, positief uit over het homohuwelijk.

Grote concurrent

Het lijkt alsof het weekblad zijn grote concurrent Time de loef wil afsteken met een opvallend beeld op de cover. Time zorgde vorige week voor heel wat ophef door een jonge moeder op de cover te zetten die haar zoontje van drie jaar oud nog steeds de borst geeft.

Het coverartikel was gewijd aan het thema 'hechte opvoeding', een manier van opvoeden waarbij er een sterke band tussen ouders en kinderen wordt gecreëerd door de kinderen zo lang mogelijk de borst te geven en ze zo lang mogelijk bij de ouders in bed te laten slapen. (TE)

Het Amerikaanse weekblad Newsweek schenkt deze week aandacht aan Obama's historische uitspraak over het homohuwelijk met een controversiële cover. Daarop is de Amerikaanse president, een getrouwde vader van twee kinderen, te zien met een aureool in de regenboogkleuren, vergezeld van de titel 'De eerste homopresident'. In een televisie-interview sprak Obama zich, als eerste zittende president ooit, positief uit over het homohuwelijk. Grote concurrent Het lijkt alsof het weekblad zijn grote concurrent Time de loef wil afsteken met een opvallend beeld op de cover. Time zorgde vorige week voor heel wat ophef door een jonge moeder op de cover te zetten die haar zoontje van drie jaar oud nog steeds de borst geeft. Het coverartikel was gewijd aan het thema 'hechte opvoeding', een manier van opvoeden waarbij er een sterke band tussen ouders en kinderen wordt gecreëerd door de kinderen zo lang mogelijk de borst te geven en ze zo lang mogelijk bij de ouders in bed te laten slapen. (TE)