Voor de nieuwe rechtstreekse vlucht tussen Washington en Parijs strikte de luchtvaartmaatschappij OpenSkies de Amerikaanse chef Michel Richard. Hij zal vanaf juni gedurende twee maanden een exclusief menu bereiden voor de passagiers.

Richard kreeg in 2008 een James Bear Award voor 'Beste nieuwe restaurant' voor zijn restaurant 'Citronelle' in de Amerikaanse hoofdstad Washington. De James Bear prijzen worden beschouwd als de Oscars voor koks.

OpenSkies is een dochterbedrijf van de Britse luchtvaartmaatschappij British Airways dat enkel vluchten aanbiedt in business class. Momenteel vliegt OpenSkies al rechtstreeks van Newark International Airport in New York naar Parijs Orly.

De nieuwe vlucht zal vanaf 3 mei vijf maal per week vliegen tussen Washington DC Dulles International Airport en Parijs Orly. In het toestel is er plaats voor 72 passagiers die kunnen meevliegen vanaf 1.650 dollar.

Voor de nieuwe rechtstreekse vlucht tussen Washington en Parijs strikte de luchtvaartmaatschappij OpenSkies de Amerikaanse chef Michel Richard. Hij zal vanaf juni gedurende twee maanden een exclusief menu bereiden voor de passagiers.Richard kreeg in 2008 een James Bear Award voor 'Beste nieuwe restaurant' voor zijn restaurant 'Citronelle' in de Amerikaanse hoofdstad Washington. De James Bear prijzen worden beschouwd als de Oscars voor koks. OpenSkies is een dochterbedrijf van de Britse luchtvaartmaatschappij British Airways dat enkel vluchten aanbiedt in business class. Momenteel vliegt OpenSkies al rechtstreeks van Newark International Airport in New York naar Parijs Orly. De nieuwe vlucht zal vanaf 3 mei vijf maal per week vliegen tussen Washington DC Dulles International Airport en Parijs Orly. In het toestel is er plaats voor 72 passagiers die kunnen meevliegen vanaf 1.650 dollar.