Een perfect opgemaakte en mooi gekapte Kate Middleton die amper een paar uur na de bevalling van haar dochter het ziekenhuis verlaat, is voer voor heel wat complottheorieën. Vooral in Rusland.

Russische vrouwen zeggen dat het 'onmogelijk' is dat Kate er enkele uren na de bevalling al zo goed bijliep. 'Als ze al zelf is bevallen, dan is dat enkele dagen eerder gebeurd', aldus enkele ongelovigen in de Russische krant Komsomolskaya Pravda. 'Er is niets dat een vrouw - zelfs met de hulp van de beste dokters - vijf uur na de bevalling kan doen rechtstaan en het ziekenhuis te voet kan laten verlaten.'

Een andere vrouw beweert dan weer dat de foto's van het pasgeboren meisje aantonen dat ze al minstens drie dagen oud is. Zo zou het baby'tje 'te groot' zijn voor een pasgeborene en zou het 'gezichtje te glad en bleek zijn'.

Speciale moederblik

Daarnaast beschuldigt de krant de hertogin er ook nog eens van dat ze niet zelf is bevallen van de prinses. 'Het was een draagmoeder', aldus een vrouw in de krant. 'Kate droeg een valse zwangere buik... Het is gewoon niet mogelijk om enkele uren na de geboorte naar buiten te wandelen en naar het publiek te zwaaien.' Een andere vrouw vindt dat Kate niet 'die speciale moederblik in haar ogen' heeft zoals Diana die had. 'Kate is gewoon een actrice van het theater van Buckingham Palace. Ze is nooit bevallen.'

De krant ging dan maar te rade bij een gynaecologe in Moskou die de Russische vrouwen afraadt om het voorbeeld van Kate te volgen. Ze prees de 'heroïsche daad' van de hertogin, maar benadrukt dat het riskant is. (TE)

Een perfect opgemaakte en mooi gekapte Kate Middleton die amper een paar uur na de bevalling van haar dochter het ziekenhuis verlaat, is voer voor heel wat complottheorieën. Vooral in Rusland. Russische vrouwen zeggen dat het 'onmogelijk' is dat Kate er enkele uren na de bevalling al zo goed bijliep. 'Als ze al zelf is bevallen, dan is dat enkele dagen eerder gebeurd', aldus enkele ongelovigen in de Russische krant Komsomolskaya Pravda. 'Er is niets dat een vrouw - zelfs met de hulp van de beste dokters - vijf uur na de bevalling kan doen rechtstaan en het ziekenhuis te voet kan laten verlaten.' Een andere vrouw beweert dan weer dat de foto's van het pasgeboren meisje aantonen dat ze al minstens drie dagen oud is. Zo zou het baby'tje 'te groot' zijn voor een pasgeborene en zou het 'gezichtje te glad en bleek zijn'.Daarnaast beschuldigt de krant de hertogin er ook nog eens van dat ze niet zelf is bevallen van de prinses. 'Het was een draagmoeder', aldus een vrouw in de krant. 'Kate droeg een valse zwangere buik... Het is gewoon niet mogelijk om enkele uren na de geboorte naar buiten te wandelen en naar het publiek te zwaaien.' Een andere vrouw vindt dat Kate niet 'die speciale moederblik in haar ogen' heeft zoals Diana die had. 'Kate is gewoon een actrice van het theater van Buckingham Palace. Ze is nooit bevallen.'De krant ging dan maar te rade bij een gynaecologe in Moskou die de Russische vrouwen afraadt om het voorbeeld van Kate te volgen. Ze prees de 'heroïsche daad' van de hertogin, maar benadrukt dat het riskant is. (TE)