In het Czocha-kasteel in Polen, omgeturnd tot een variant van Zweinstein uit de Harry Potterreeks, worden Engelstalige lessen in tovenarij en hekserij aangeboden. Een studie volgen duurt er drie jaar, al gaat het in totaal om slechts vier lessen.

Er zijn vijf afdelingen, waar verschillende opleidingen gevolgd kunnen worden. De eerstvolgende lessenreeks gaat door tussen 9 en 12 april. Het kost ruim 280 euro om eraan deel te nemen. Studenten moeten ouder zijn dan 18.

In november trok de school 200 mensen aan uit elf verschillende landen, meldt de website Mashable. (MI)

In het Czocha-kasteel in Polen, omgeturnd tot een variant van Zweinstein uit de Harry Potterreeks, worden Engelstalige lessen in tovenarij en hekserij aangeboden. Een studie volgen duurt er drie jaar, al gaat het in totaal om slechts vier lessen. Er zijn vijf afdelingen, waar verschillende opleidingen gevolgd kunnen worden. De eerstvolgende lessenreeks gaat door tussen 9 en 12 april. Het kost ruim 280 euro om eraan deel te nemen. Studenten moeten ouder zijn dan 18.In november trok de school 200 mensen aan uit elf verschillende landen, meldt de website Mashable. (MI)