Diego Mino, de drummer van een lokale band, was met zijn selfiestick aan het filmen op een bijeenkomst voor het bezoek van paus Franciscus in het Parque Bicentenario van de hoofdstad Quito, toen hij het slachtoffer werd van een zakkenroller.

De dief dacht wellicht dat hij in de massa ongemerkt zijn slag kon slaan, maar de camera van Mino filmde alles - vanaf het moment dat de dief hem in de gaten krijgt en volgt tot hij met zijn hand in de zak van de muzikant gaat en diens gsm jat.

De beelden zijn in twee dagen tijd bijna 150.000 keer bekeken, maar het is niet bekend of de dief al gevonden is. De zakkenroller - met zwarte vest - komt in het filmpje voor het eerst in beeld op 0:14 en duikt regelmatig weer op. Hij slaat toe op 1:47. (KVDA)

Diego Mino, de drummer van een lokale band, was met zijn selfiestick aan het filmen op een bijeenkomst voor het bezoek van paus Franciscus in het Parque Bicentenario van de hoofdstad Quito, toen hij het slachtoffer werd van een zakkenroller.De dief dacht wellicht dat hij in de massa ongemerkt zijn slag kon slaan, maar de camera van Mino filmde alles - vanaf het moment dat de dief hem in de gaten krijgt en volgt tot hij met zijn hand in de zak van de muzikant gaat en diens gsm jat.De beelden zijn in twee dagen tijd bijna 150.000 keer bekeken, maar het is niet bekend of de dief al gevonden is. De zakkenroller - met zwarte vest - komt in het filmpje voor het eerst in beeld op 0:14 en duikt regelmatig weer op. Hij slaat toe op 1:47. (KVDA)