De luchthaven van Melbourne werd opgeschrikt door het bezoek van een kangoeroe. Het dier was gewond aan zijn pootjes, door het rondspringen op het asfalt. Verzorgers konden hem vangen met een verdovingspijl.

Johnson Law, die werkt in de apotheek, kon het eerst niet geloven toen een collega hem waarschuwde voor de nieuwe klant. "Ik dacht dat het een grapje was. Ik bleef gewoon verder doen waar ik mee bezig was", aldus Law in de Australische pers.

Oppervlakkige verwondingen

Cyrus, zoals het beest nu door het leven gaat, liep wat oppervlakkige verwondingen op. Wanneer alles goed gaat, zullen de wildbeschermers de vier jaar oude kangoeroe weer uitzetten in de wildernis rondom de luchthaven.

Het is niet de eerste keer dat de luchthaven bezoek krijgt van een kangoeroe. Vorig jaar sprong er eentje vrolijk rond op de vijfde verdieping van een parkeergarage. (Belga/AVE)

De luchthaven van Melbourne werd opgeschrikt door het bezoek van een kangoeroe. Het dier was gewond aan zijn pootjes, door het rondspringen op het asfalt. Verzorgers konden hem vangen met een verdovingspijl. Johnson Law, die werkt in de apotheek, kon het eerst niet geloven toen een collega hem waarschuwde voor de nieuwe klant. "Ik dacht dat het een grapje was. Ik bleef gewoon verder doen waar ik mee bezig was", aldus Law in de Australische pers.Cyrus, zoals het beest nu door het leven gaat, liep wat oppervlakkige verwondingen op. Wanneer alles goed gaat, zullen de wildbeschermers de vier jaar oude kangoeroe weer uitzetten in de wildernis rondom de luchthaven. Het is niet de eerste keer dat de luchthaven bezoek krijgt van een kangoeroe. Vorig jaar sprong er eentje vrolijk rond op de vijfde verdieping van een parkeergarage. (Belga/AVE)