Het begon allemaal vorige vrijdag, toen president Obama de viering van Black History Month bijwoonde in het Witte Huis. Bij het binnengaan zag hij een jongetje in een pak en met een das. Obama stopte even om te praten met de driejarige Clark Reynolds. Het Witte Huis-fotograaf Peter Souza legde het aangrijpende moment, waar je Reynolds vol bewondering naar Obama ziet gapen, op beeld vast.

Activist Michael Skolnik zag de foto en tweette: 'We zullen nooit helemaal kunnen meten hoeveel invloed president Obama gehad heeft op onze kinderen.' Vervolgens lanceerde hij de oproep om favoriete foto's van Obama en kinderen te delen, met de hashtag #ObamaAndKids.

De oproep kreeg gehoor en heeft ervoor gezorgd dat Twitter en Instagram overspoeld werden met schattige foto's die je doen smelten. Een selectie. (NSK)

'Ik wil weten of we hetzelfde haar hebben', vroeg het jongetje. 'Voel maar', antwoordde de president.

Dat Obama een gevoelige snaar raakt bij kinderen, bewijst ook onderstaand filmpje van een achtjarig meisje dat begint te huilen toen ze ontdekte dat Barack Obama binnenkort geen president meer zal zijn.

On Saturday morning just before Gymnastics, My Dranbaby found out that our President Barack Obama was no longer going to be our President!!! He has been her President all of her life and Yes her birthday is also on AUGUST 4!!!! My poor baby!!!

Posted by Caprina D Harris on Monday, February 15, 2016
Het begon allemaal vorige vrijdag, toen president Obama de viering van Black History Month bijwoonde in het Witte Huis. Bij het binnengaan zag hij een jongetje in een pak en met een das. Obama stopte even om te praten met de driejarige Clark Reynolds. Het Witte Huis-fotograaf Peter Souza legde het aangrijpende moment, waar je Reynolds vol bewondering naar Obama ziet gapen, op beeld vast.Activist Michael Skolnik zag de foto en tweette: 'We zullen nooit helemaal kunnen meten hoeveel invloed president Obama gehad heeft op onze kinderen.' Vervolgens lanceerde hij de oproep om favoriete foto's van Obama en kinderen te delen, met de hashtag #ObamaAndKids.De oproep kreeg gehoor en heeft ervoor gezorgd dat Twitter en Instagram overspoeld werden met schattige foto's die je doen smelten. Een selectie. (NSK)'Ik wil weten of we hetzelfde haar hebben', vroeg het jongetje. 'Voel maar', antwoordde de president.Dat Obama een gevoelige snaar raakt bij kinderen, bewijst ook onderstaand filmpje van een achtjarig meisje dat begint te huilen toen ze ontdekte dat Barack Obama binnenkort geen president meer zal zijn.