De bewakingsbeelden tonen hoe enkele klanten en winkelbedienden vlak naast het aquarium staan op het moment dat het aquarium ineen klapt. Ze raakten gewond door het rondvliegende glas.

Het 7 meter lange en 3 meter hoge aquarium bevatte naast 3 citroenhaaien, ook tal van kleine vissen en schildpadden. De dieren kwamen allemaal om het leven.

De politie onderzoekt nu hoe dit is kunnen gebeuren. Mogelijk is de oorzaak een plotselinge temperatuurdaling, aangezien het in Shanghai sinds vorige week aanzienlijk kouder is. (TE)

De bewakingsbeelden tonen hoe enkele klanten en winkelbedienden vlak naast het aquarium staan op het moment dat het aquarium ineen klapt. Ze raakten gewond door het rondvliegende glas. Het 7 meter lange en 3 meter hoge aquarium bevatte naast 3 citroenhaaien, ook tal van kleine vissen en schildpadden. De dieren kwamen allemaal om het leven. De politie onderzoekt nu hoe dit is kunnen gebeuren. Mogelijk is de oorzaak een plotselinge temperatuurdaling, aangezien het in Shanghai sinds vorige week aanzienlijk kouder is. (TE)