Zo zien we ondermeer een zwaar bewapende David Cameron die met een dreigende blik de straten afschuimt om het kwaad te verjagen. In feite gaat het hier om een beeld waarbij het hoofd van de Britse premier op het lichaam van Simon Pegg uit de film 'Hot Fuzz' werd gemonteerd. Maar het kan ook subtieler. Op een affiche met Camerons hoofd staat de tekst 'London youth. Behave. If I have to abandon my holiday, I'll be jolly well cross.'
Een andere zelfverklaarde internetkomiek monteerde de premier dan weer voor een door plunderaars geteisterd Downing Street 10. Zie ook onderstaand filmpje.

Ook de Londense burgemeester Boris Johnson en de Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May duiken op in de internetgrappen. Johnson siert de cover van de populaire Call Of Duty-games, May wordt afgebeeld in een klassieke Superman-pose met gebalde vuisten. (TE)

Zo zien we ondermeer een zwaar bewapende David Cameron die met een dreigende blik de straten afschuimt om het kwaad te verjagen. In feite gaat het hier om een beeld waarbij het hoofd van de Britse premier op het lichaam van Simon Pegg uit de film 'Hot Fuzz' werd gemonteerd. Maar het kan ook subtieler. Op een affiche met Camerons hoofd staat de tekst 'London youth. Behave. If I have to abandon my holiday, I'll be jolly well cross.' Een andere zelfverklaarde internetkomiek monteerde de premier dan weer voor een door plunderaars geteisterd Downing Street 10. Zie ook onderstaand filmpje. Ook de Londense burgemeester Boris Johnson en de Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May duiken op in de internetgrappen. Johnson siert de cover van de populaire Call Of Duty-games, May wordt afgebeeld in een klassieke Superman-pose met gebalde vuisten. (TE)