Vergeet de uitgekerfde pompoen in uw tuin of de traditionele pompoensoep. Waarom doet u niet eens iets origineel met een pompoen op Halloween?

1. Pompoen wordt discobol

Voor uw Halloween-getinte discoparty:

2. Pompoenslingeren

Pompoenslingeren is een sport die afkomstig is uit het zuiden van de Verenigde Staten. Bedoeling is om met behulp van zelfgemaakt 'wapentuig' pompoenen zo ver mogelijk weg te schieten. Dit is een ernstige zaak. Er bestaat een Europees kampioenschap en een wereldkampioenschap. Sommige pompoenslingeraars kweken zelfs speciale pompoenvariëteiten onder speciale omstandigheden om zo de kans van de pompoen om een worp te overleven.

3. Pompoen Bowling

Iets minder ernstig, maar aan onderstaand nieuwsitem te zien, denken de Amerikanen daar duidelijk anders over.

Vergeet de uitgekerfde pompoen in uw tuin of de traditionele pompoensoep. Waarom doet u niet eens iets origineel met een pompoen op Halloween? 1. Pompoen wordt discobolVoor uw Halloween-getinte discoparty:Pompoenslingeren is een sport die afkomstig is uit het zuiden van de Verenigde Staten. Bedoeling is om met behulp van zelfgemaakt 'wapentuig' pompoenen zo ver mogelijk weg te schieten. Dit is een ernstige zaak. Er bestaat een Europees kampioenschap en een wereldkampioenschap. Sommige pompoenslingeraars kweken zelfs speciale pompoenvariëteiten onder speciale omstandigheden om zo de kans van de pompoen om een worp te overleven. Iets minder ernstig, maar aan onderstaand nieuwsitem te zien, denken de Amerikanen daar duidelijk anders over.