In de video vertelt buurman Charles wat er precies gebeurd is op de dag dat hij drie vrouwen bevrijdde uit de armen van hun ontvoerder. Naast de geanimeerde manier waarop hij het verhaal vertelt, doet hij ook enkele uitspraken die een nog steeds bestaand probleem in de Zuidelijke Staten van de VS naar voor brengen.

Als de nieuwslezer hem vraagt hoe de meisjes reageerden na hun bevrijding zei hij: "I knew something was wrong when a little pretty white girl ran into a black guy's arms. Either she's homeless or she's got problems, those are the only reasons she could be running towards a black man." (RDM)

In de video vertelt buurman Charles wat er precies gebeurd is op de dag dat hij drie vrouwen bevrijdde uit de armen van hun ontvoerder. Naast de geanimeerde manier waarop hij het verhaal vertelt, doet hij ook enkele uitspraken die een nog steeds bestaand probleem in de Zuidelijke Staten van de VS naar voor brengen. Als de nieuwslezer hem vraagt hoe de meisjes reageerden na hun bevrijding zei hij: "I knew something was wrong when a little pretty white girl ran into a black guy's arms. Either she's homeless or she's got problems, those are the only reasons she could be running towards a black man." (RDM)