'This is what change looks like', verkondigde president Barack Obama na de historische goedkeuring van zijn 'health bill'. De marathonvergadering van het Huis van Afgevaardigden kunt u (her)bekijken op C-SPAN Video Library. De tussenkomsten van de parlementsleden, de stemming, de euforie bij de Democraten en de verbittering bij de Republikeinse oppositie.

Deze site - een samenwerking tussen de kabelmaatschappijen en een paar universiteiten - bevat zo'n 160.000 uur aan tv-programma's. Een 'Net Gemist', maar dan gratis en véél groter. De nadruk ligt op nieuws, cultuur, wetenschap en educatie. Verplichte kost voor elke Americanofiel.

Astrid Wittebolle

'This is what change looks like', verkondigde president Barack Obama na de historische goedkeuring van zijn 'health bill'. De marathonvergadering van het Huis van Afgevaardigden kunt u (her)bekijken op C-SPAN Video Library. De tussenkomsten van de parlementsleden, de stemming, de euforie bij de Democraten en de verbittering bij de Republikeinse oppositie. Deze site - een samenwerking tussen de kabelmaatschappijen en een paar universiteiten - bevat zo'n 160.000 uur aan tv-programma's. Een 'Net Gemist', maar dan gratis en véél groter. De nadruk ligt op nieuws, cultuur, wetenschap en educatie. Verplichte kost voor elke Americanofiel. Astrid Wittebolle