De zoon van kroonprins Charles, tevens kleinzoon van koningin Elisabeth II, en zijn toekomstige zijn allebei 28 jaar oud. Zij verloofden zich terwijl ze in oktober in Kenia met vakantie waren.

In Westminster Abbey huwden ook koningin Elisabeth II, en haar moeder. In de beroemde kerk vond in 1997 ook de begrafenis plaats van prinses Diana.

Volgens de BBC waren William en Kate op een huwelijk in de lente uit en vonden zij dat Westminster Abbey ondanks zijn grootte relatief voldoende privacy biedt.

Dagje vrij

De Windsors en de Middletones zullen het leeuwendeel van de kosten voor het huwelijk dragen terwijl de belastingbetaler de veiligheidsfactuur betaalt, aldus nog de Britse openbare omroep.

De Britse premier David Cameron heeft de Britten voor de "heuglijke gebeurtenis" een dag vrijaf in het vooruitzicht gesteld.

De zoon van kroonprins Charles, tevens kleinzoon van koningin Elisabeth II, en zijn toekomstige zijn allebei 28 jaar oud. Zij verloofden zich terwijl ze in oktober in Kenia met vakantie waren. In Westminster Abbey huwden ook koningin Elisabeth II, en haar moeder. In de beroemde kerk vond in 1997 ook de begrafenis plaats van prinses Diana. Volgens de BBC waren William en Kate op een huwelijk in de lente uit en vonden zij dat Westminster Abbey ondanks zijn grootte relatief voldoende privacy biedt. Dagje vrij De Windsors en de Middletones zullen het leeuwendeel van de kosten voor het huwelijk dragen terwijl de belastingbetaler de veiligheidsfactuur betaalt, aldus nog de Britse openbare omroep. De Britse premier David Cameron heeft de Britten voor de "heuglijke gebeurtenis" een dag vrijaf in het vooruitzicht gesteld.