De organisatoren zeggen dat het "voor negentig procent zeker is" dat Capiau niet meer welkom is.

De bekentenis van misbruik in Dag Allemaal was ook voor de organisatoren een verrassing, een van hen was nog leerling van Capiau. "We hebben er alleszins onze bedenkingen bij", aldus Luc Vranckx, namens twee van de drie organisatoren.

'Indruk dat hij er nogal licht overgaat'

"Capiau boeken is een hele investering en ik kan best begrijpen dat mensen gaan afhaken. We hebben ook de indruk dat hij er nogal licht overgaat, terwijl het om iets gaat wat echt niet door de beugel kan."

De derde organisator is pas donderdag uit vakantie, en dan wordt de knoop definitief doorgehakt. (Belga/TE)

De organisatoren zeggen dat het "voor negentig procent zeker is" dat Capiau niet meer welkom is. De bekentenis van misbruik in Dag Allemaal was ook voor de organisatoren een verrassing, een van hen was nog leerling van Capiau. "We hebben er alleszins onze bedenkingen bij", aldus Luc Vranckx, namens twee van de drie organisatoren. 'Indruk dat hij er nogal licht overgaat'"Capiau boeken is een hele investering en ik kan best begrijpen dat mensen gaan afhaken. We hebben ook de indruk dat hij er nogal licht overgaat, terwijl het om iets gaat wat echt niet door de beugel kan." De derde organisator is pas donderdag uit vakantie, en dan wordt de knoop definitief doorgehakt. (Belga/TE)