Haar vriend, de Zwitserse zanger Vincent Bigler, bevestigt de dood van de jonge vrouw op zijn website. De doodsoorzaak werd niet meegedeeld.

In 2007 liet Caro zich naakt fotograferen door de Italiaanse fotograaf Oliviero Toscani, om zo de kwalijke gevolgen van anorexia, een ziekte waar ze sinds haar 13de aan leed, te tonen. In 2006 woog Caro, 1,65 meter groot, amper 25 kilo en raakte ze tijdelijk in coma.

"Ze werd voor een periode van 15 dagen in het ziekenhuis opgenomen wegens een longaandoening, en ze was de laatste tijd erg moe. De doodsoorzaak ken ik echter niet", aldus Bigler.

Begin 2010 kondigde Caro nog aan dat ze een gewicht van 42 kilo bereikt had.

Haar vriend, de Zwitserse zanger Vincent Bigler, bevestigt de dood van de jonge vrouw op zijn website. De doodsoorzaak werd niet meegedeeld. In 2007 liet Caro zich naakt fotograferen door de Italiaanse fotograaf Oliviero Toscani, om zo de kwalijke gevolgen van anorexia, een ziekte waar ze sinds haar 13de aan leed, te tonen. In 2006 woog Caro, 1,65 meter groot, amper 25 kilo en raakte ze tijdelijk in coma. "Ze werd voor een periode van 15 dagen in het ziekenhuis opgenomen wegens een longaandoening, en ze was de laatste tijd erg moe. De doodsoorzaak ken ik echter niet", aldus Bigler. Begin 2010 kondigde Caro nog aan dat ze een gewicht van 42 kilo bereikt had.