Carla Bruni, de echtgenote van de Franse president Nicolas Sarkozy, is zwanger. Het gerucht deed al een tijdje de ronde, en is nu bevestigd door Pal Sarkozy, de vader van de president.

"Ik verheug me op de komst van mijn kleinkind," zei Pal Sarkozy aan het Duitse dagblad Bild. Nog volgens hem willen Nicolas Sarkozy en Carla Bruni het geslacht van hun kind niet weten. "Maar ik ben zeker dat het een dochter zal zijn en dat ze even mooi wordt als Carla," luidt het.

Maandag weigerde Bruni op TF1 nog te bevestigen of te ontkennen dat ze zwanger was, nadat Jean-Pierre Pernaut haar in de talkshow '3 heures' feliciteerde. Waarmee, dat liet hij in het midden.

Het gerucht is nog niet officieel bevestigd. De 43-jarige Bruni, ex-model en ex-singer-songwriter, heeft al een zoon uit een vorig huwelijk. De 56-jarige Sarkozy heeft drie zonen uit twee vorige huwelijken. (Belga/KVDA)

Uitzending TF1 (felicitatie Pernaut na 8:10):

Carla Bruni, de echtgenote van de Franse president Nicolas Sarkozy, is zwanger. Het gerucht deed al een tijdje de ronde, en is nu bevestigd door Pal Sarkozy, de vader van de president. "Ik verheug me op de komst van mijn kleinkind," zei Pal Sarkozy aan het Duitse dagblad Bild. Nog volgens hem willen Nicolas Sarkozy en Carla Bruni het geslacht van hun kind niet weten. "Maar ik ben zeker dat het een dochter zal zijn en dat ze even mooi wordt als Carla," luidt het. Maandag weigerde Bruni op TF1 nog te bevestigen of te ontkennen dat ze zwanger was, nadat Jean-Pierre Pernaut haar in de talkshow '3 heures' feliciteerde. Waarmee, dat liet hij in het midden. Het gerucht is nog niet officieel bevestigd. De 43-jarige Bruni, ex-model en ex-singer-songwriter, heeft al een zoon uit een vorig huwelijk. De 56-jarige Sarkozy heeft drie zonen uit twee vorige huwelijken. (Belga/KVDA) Uitzending TF1 (felicitatie Pernaut na 8:10):